Yritys

  • by
Kelluva Lava

Kelluvat ratkaisut tapahtumien kehittämisessä ja järjestömisessä ovat nykyaikaa ja niiden kysyntä kasvaa tulevaisuudessa.

Tapahtuma-alueet rantaviivalla ja niiden läheisyydessä sekä niihin liittyvät rajoitukset ovat saaneet meidät kehittämään aivan uudenlaisia ratkaisuja. Niiden avulla pystymme luomaan mahdollisuuksia luoda uutta tilaa ranta-alueilla yleisölle ja samalla tuoda uusia mahdollisuuksia tapahtumien järjestäjille.

Ranta-alueiden rakentaminen ja hyödyntäminen kehittyy koko ajan. Kaupungit ja yritykset ovat hiljalleen siirtyneet kuluttajien suosimia ranta-alueita kohti ja tämän seurauksena kehitettävät maa-alueet pienenevät. On kuitenkin olemassa runsaasti vesistöalueita, jonne kelluvilla ratkaisuilla voidaan luoda uusia kohteita maa-alueilla olevasta tilan puutteesta huolimatta.

Kelluvan tekniikan ja sen tuomien ratkaisujen avulla on mahdollisuus hyödyntää uutta AHTI- kelluvaa lavaa monitoimivuudeltaan esiintymislavan lisäksi mm. Ravintolatoiminnassa, katsomona, messualueena, tapahtumapromootioissa ja vaikkapa sirkusareenana.

Ahdin Keidas Oy kelluvien konseptien ainutlaatuisten ratkaisujen avulla voit kehittää tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista haluamasi mukaan. 

Tapahtumai on tärkeä osa osaamistamme, jota hyödynnämme operaattori palveluna asiakkaillemme. 

Teemme tapahtumiin liittyvien prosessien toteutuksessa yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa. Palvelemme kumpaniemme kanssa tapahtumien toteuttamisessa kokonaisvaltaisesti ja kysy lisää meiltä, niin palvelemme teitä kelluvien tapahtumien merkeissä.

Terveisin,

AHDIN KEIDAS Oy 
Sebastian Kahakorpi 
Myynti- ja markkinointijohtaja
Puh. +358 (0)40 474 8099 
Email. sebastian.kahakorpi@ahdinkeidas.fi